Μ. Γλυνός: Επειδή ο κ. Κουνάκης είχε το θάρρος να μιλήσει δέχθηκε επίθεση καφενειακού τύπου από τον Περιφερειάρχη

Δημοσίευση: 15.09.2021, 14:20

"Mε έκπληξη και δυσαρέσκεια παρακολουθούμε τα όσα διαδραματίζονται τελευταία στην αναπτυξιακή εταιρεία Κ2 της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Από τη μια οι μισθοί που έχουν καθοριστεί για τη διοίκηση της και από την άλλη η χρήση χρεωστικών καρτών για τις δαπάνες. Το χειρότερο από όλα όμως είναι η αντίδραση της περιφερειακής αρχής στην κριτική που έκανε το μέλος της παράταξης μας και περιφερειακός σύμβουλος κ. Παναγιώτης Κουνάκης", επισημαίνει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου, Μανώλης Γλυνός...
Μανώλης Γλυνός

Όπως αναφέρει ο κ. Γλυνός, ο κ. Κουνάκης τόνισε πως αντί των χρεωστικών καρτών το καλύτερο για τις δαπάνες θα ήταν να χρησιμοποιείται το δημόσιο λογιστικό σύστημα στα πλαίσια του οποίου πληρώνονται τα χρήματα ελέγχονται από τον επίτροπο και εν συνεχεία επιστρέφονται. 

Για το θάρρος να …μιλήσει, όπως αναφέρει συνεχίζοντας ο επικεφαλής της "Συμμαχίας Νοτίου Αιγαίου", δέχθηκε επίθεση καφενειακού τύπου, από τον Περιφερειάρχη, που όχι μόνο υποβαθμίζει αλλά στην πραγματικότητα μηδενίζει τον πολιτικό διάλογο. Κάθε φορά που ερχόμαστε να καυτηριάσουμε τα κακώς κείμενα  ξεπερνιούνται  όλα τα όρια γιατί η περιφερειακή αρχή εκτιμά πως απειλείται  και αντιδρά απαξιώνοντας και υποβαθμίζοντας τα πάντα, προσθέτει. 

Ο Μανώλης Γλυνός, συνεχίζοντας, στην ίδια ανακοίνωση, σημειώνει, ότι:

"Δεν είναι απειλή ο αντίλογος στην πολιτική. Χρέος των παρατάξεων της μειοψηφίας είναι ο έλεγχος όσων γίνονται και ο αντίλογος όταν κρίνεται πως κάτι δεν γίνεται σωστά. 

Έχουμε εμπιστοσύνη στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της αναπτυξιακής εταιρείας Κ2 της Περιφέρειας αλλά δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με την χρήση των χρεωστικών καρτών ακόμη και αν  επιτρέπεται όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, γιατί προκαλεί το κοινό αίσθημα. 

Τι θα σκεφθούν οι πολίτες που δεν έχουν χρήματα για την κάλυψη των αναγκών τους ή που δουλεύουν ατελείωτες ώρες για να επιβιώσουν απλά ,  όταν βλέπουν τέτοιες καταστάσεις. Ήδη επικρατεί δυσαρέσκεια για τα πρόσωπα που έχουν κληθεί να υπηρετήσουν στη διοίκηση της εταιρείας και προέρχονται από το στενό περιβάλλον της περιφερειακής αρχής καθώς γίνεται αντιληπτό,  ότι μονίμως στην πρώτη γραμμή είναι οι εκλεκτοί της. Όλοι οι υπόλοιποι είναι είτε  στο περιθώριο ή  στις τάξεις της …χορωδίας."

Παρά τις προσπάθειες περιορισμού και φίμωσης του αντιπολιτευτικού λόγου αυτός θα εκφράζεται  και θα δυναμώνει γιατί μόνο έτσι θα αντιληφθούν οι πολίτες τι συμβαίνει και θα κρίνουν κατάλληλα τον αυταρχισμό και  την αλαζονεία  όταν έρθει η ώρα. Αυτοί θα δώσουν την κόκκινη κάρτα στα golden boys της αυτοδιοίκησης, υπογραμμίζει καταλήγοντας ο Μανώλης Γλυνός.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 101


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.