Στην Κύθνο ο Φίλιππος Φόρτωμας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Δημοσίευση: 13.09.2021, 21:11
Τελευταία Ενημέρωση: 13.09.2021, 21:34

Στην Κύθνο βρέθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας. Με αφορμή την παρουσία του στο νησί, επισκέφτηκε τα σχολεία, ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και ευχήθηκε στους μαθητές και στους εκπαιδευτικούς καλή σχολική χρονιά... 
Ο Φίλιππος Φόρτωμας με το Δήμαρχο Κύθνου Σταμάτη Γαρδέρη

Πιο συγκεκριμένα, παρευρέθηκε στον αγιασμό του Γυμνασίου και Λυκείου Κύθνου (Μέριχας), του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Δρυοπίδας και του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Χώρας, όπου, εκτός από τους μαθητές, στους οποίους τόνισε πως αυτοί είναι το μέλλον των νησιών μας και η φωτεινή πυξίδα του μέλλοντος, συμμετείχε στη σύσκεψη της σχολικής επιτροπής και ενημερώθηκε για τα θέματα που τους αφορούν.

Ο κ. Φόρτωμας τους συνεχάρη για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν τις χρονιές που πέρασαν, καθώς η πανδημία έφερε νέους όρους στο προσκήνιο και η τηλεεκπαίδευση αποτέλεσε τον κύριο τρόπο εκπαίδευσης, στερώντας τη δια ζώσης επαφή και συνεργασία μαθητών και δασκάλων. 

Στη συνέχεια, ο βουλευτής Κυκλάδων πήρε μέρος σε σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο Σταμάτη Γαρδέρη και τους Αντιδημάρχους, Μιχάλη Ζαμπέτα, Αντώνη Κοκιασμένο, Δημήτρη Κοτούλια και Κωνσταντίνο Φιλιππαίο, κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε εκτενώς για όλα τα πρώτης προτεραιότητας ζητήματα που απασχολούν την Κύθνο και τους κατοίκους της, αλλά και για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου.

Τέλος ο κ. Φόρτωμας επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Δρυοπίδας και το Αγροτικό Ιατρείο Χώρας, όπου συνάντησε το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό και ενημερώθηκε για την πορεία των εμβολιασμών στο νησί και για τις ανάγκες που υπάρχουν. 

«Η επίσκεψή μου στην Κύθνο είναι διαφορετική από τις προηγούμενες φορές καθώς ο ήχος του σχολικού κουδουνιού και οι φωνές των παιδιών του νησιού μας κάνανε σήμερα κοινωνούς της αισιοδοξίας τους, δίνοντας μας ελπίδα πως αξίζει για αυτά τα παιδιά να κάνουμε θυσίες και αγώνες διαρκείας. Δεσμεύομαι από την θέση που βρίσκομαι να υπηρετώ τις Κυκλάδες και να βοηθήσω με κάθε τρόπο στην πραγματοποίηση των ονείρων τους και εργάζομαι σκληρά για αυτό», δήλωσε ο κ. Φόρτωμας κατά την ολοκλήρωση του ταξιδιού του.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 175


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.