Μήνυμα του Δήμαρχου Πάρου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Δημοσίευση: 13.09.2021, 10:32

Την επιβεβαίωση ότι ο Δήμος Πάρου είναι καθ’ όλα έτοιμος, ώστε τα σχολεία να ανοίξουν με ασφάλεια, σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία, δίνει ο Δήμαρχος Μάρκος Κωβαίος, στο μήνυμά του για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενώ παράλληλα, μεταξύ άλλων, διαβεβαιώνει, ότι ως Δημοτική Αρχή θα είναι διαρκώς στο πλευρό της μαθητιώσας νεολαίας για οτιδήποτε χρειαστεί ως συμπαραστάτες του εκπαιδευτικού έργου με κάθε διαθέσιμη δύναμη και μέσο...

Μήνυμα του Δήμαρχου Πάρου, Μάρκου Κωβαίου, για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

"Με την επιστροφή των μαθητών στις σχολικές αίθουσες και τον καθιερωμένο αγιασμό ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου η νέα σχολική χρονιά.

Θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη, υπομονή και επιμονή σε όλους τους μαθητές, αλλά και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που καλούνται να επιτελέσουν το πολυσύνθετο και δημιουργικό έργο της προόδου των παιδιών, κάποιες φορές μέσα από δυσκολίες και αντιξοότητες.

Συγκεκριμένα, και τη φετινή χρονιά, παράλληλα με την απόκτηση πολύτιμων γνώσεων από τις μαθήτριες και τους μαθητές, προέχει η πρόληψη και η ασφάλεια της υγείας, καθώς το σημαντικό αυτό γεγονός  σηματοδοτείται υπό το πρίσμα των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας του κορωνοϊού. 

Στο πλαίσιο αυτό, θέλω να επιβεβαιώσω ότι ο Δήμος μας είναι καθ’ όλα έτοιμος, ώστε τα σχολεία να ανοίξουν με ασφάλεια, σύμφωνα με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί από την Πολιτεία. Παράλληλα, ως Δημοτική Αρχή θα είμαστε διαρκώς στο πλευρό της μαθητιώσας νεολαίας για οτιδήποτε χρειαστεί, συμπαραστάτες του εκπαιδευτικού έργου με κάθε διαθέσιμη δύναμη και μέσο. 

Κοινός στόχος όλων μας, είναι να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον σύγχρονο και ποιοτικό, που να εξασφαλίζει στα νιάτα του τόπου μας, όλες τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες να πραγματώσουν τους στόχους, τα όνειρα και τις προσδοκίες τους, σε μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική και γεμάτη απαιτήσεις πραγματικότητα, όπως αυτή έχει διαμορφωθεί τα τελευταία χρόνια.

Καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους και καλή πρόοδο!"

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 179


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.