Η Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκε στη γενέτειρά της Μύκονο τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Δημοσίευση: 27.07.2021, 12:04
Τελευταία Ενημέρωση: 27.07.2021, 12:16

Η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού υποδέχτηκετη Δευτέρα 27 Ιουλίου στο νησί της Μυκόνου τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Μιχάλη Καραμαλάκη και τους ευχαρίστησε για την άριστη συνεργασία. Στη σύσκεψη που πραγματοποίηθηκε στο Γρυπάρειο για την ανακοίνωση των νέων μέτρων η κ. Μονογυιού αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες προσπάθειες που κατέβαλε ώστε να υπογραφεί ΚΥΑ που προβλέπει βαριά πρόστιμα σε όσους πραγματοποιούν παράνομα κορωνοπάρτυ σε βίλες...
Μ. Χρυσοχοΐδης, Κ. Κουκάς, Κ. Μονογυιού

Οι ενέργειες αυτές πραγματοποιήθηκαν κατόπιν προτάσεων από το Σωματείο Επιχειρήσεων Διασκέδασης και Εστίασης Μυκόνου και από το Σωματείο Επιχειρήσεων και Επαγγελματιών Χώρας Μυκόνου και η βουλευτής δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένη που υπογράφηκε η ΚΥΑ και μπαίνουν βαριά πρόστιμα σε όσους παρανομούν...

Η βουλευτής ξεκίνησε την τοποθέτηση της λέγοντας: «Το ύψιστο αγαθό είναι η δημόσια υγεία και οφείλουμε να την διαφυλάξουμε. Είναι ανάγκη τώρα να καταστήσουμε σαφές ότι η Μύκονος είναι ένας ασφαλής προορισμός.»

Στη συνέχεια, η βουλευτής αναφέρθηκε στη συνάντηση που πραγματοποίησε μαζί με τον κ. Ηρακλή Ζησιμόπουλο, Γ.Γ. Σωματείου Επιχειρηματιών Κέντρων Εστίασης και διασκέδασης Μυκόνου, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Κώστα Τσιάρα στις 20 Ιουλίου και για την επιτακτική ανάγκη να υπάρχει μόνιμα εισαγγελέας και ειρηνοδίκης ώστε η αστυνομία και το λιμενικό να μπορούν να κάνουν γρήγορα και πιο εύκολα το έργο τους.

Επίσης, η κ. Μονογυιού αναφέρθηκε στις διαδοχικές συναντήσεις που πραγματοποίησε για το συγκεκριμένο θέμα μαζί με τον κ. Ζησιμόπουλο με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη στις 19 Ιουλίου και με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη στις 20 Ιουλίου και στην άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ λιμενικού και αστυνομίας για τον εντοπισμό των παράνομων πάρτυ που πραγματοποιούνται σε σκάφη.

Η κ. Μονογυιού υπογράμμισε ότι θα πρέπει να εξεταστεί με προϋποθέσεις η διεύρυνση ωραρίου στα μπαρ και στα κέντρα διασκέδασης στους τουριστικούς προορισμούς. Η βουλευτής τόνισε, ότι οι επιχειρηματίες του νησιού τηρούν πιστά και με ευλάβεια όλα τα μέτρα προστασίας και τα πρωτόκολλα και ότι μερικοί ανεύθυνοι και ασυνείδητοι, που δεν σέβονται τη δημόσια υγεία και τα μέτρα, δεν μπορούν να κρατούν δέσμιο το νησί και την χώρα.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ για να μείνουμε και θα προφυλάξουμε το brand name του νησιού.»

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 102


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.