Επίσκεψη Γιάννη Βρούτση σε Σαντορίνη, Ανάφη και Θηρασιά

Δημοσίευση: 17.07.2021, 18:42
Τελευταία Ενημέρωση: 18.07.2021, 21:30

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης, την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021, επισκέπτεται τη Σαντορίνη, όπου παρακολούθησε τις προγραμματισμένες θρησκευτικές εκδηλώσεις, για τον εορτασμό του Προφήτη Ηλία, στον Πύργο, το Ημεροβίγλι και το Εμπορείο (Μικρός Προφήτης Ηλίας). Στη διάρκεια της 3ημερης επίσκεψής του στο νησί, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αντώνη Σιγάλα, τον Έπαρχο Χαράλαμπο Δαρζέντα, τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας Βασίλη Μαλαματένιο, εκπροσώπους θεσμικών φορέων, φίλους και στελέχη της Ν.Δ....

Την Κυριακή το απόγευμα (18.30 μ.μ.), ο κ. Βρούτσης συμμετείχε σε προγραμματισμένη συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης (σε εξωτερικό χώρο), στην οποία θα συμμετέχουν οι Πρόεδροι: της Ένωσης Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων (κ. Μάρκος Καφούρος), της Ένωσης Ξενοδόχων Θήρας (κ. Αντώνιος Ηλιόπουλος και Ανδρέας Πατινιώτης), του Εμπορικού Συλλόγου Θήρας (κ. Νικόλαος Νομικός), του Σωματείου Τουριστικών Καταλυμάτων "Η Ατλαντίδα" (κ. Ελευθέριος Αναπλιώτης), του Σωματείου Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Σαντορίνης (κ. Δημήτριος Λιγνός), της Συνένωσης Λεμβούχων Σαντορίνης (κ.κ. Ελευθέριος Δακουτρός και Νικόλαος Κανακάρης) και τον Πρόεδρο των Αλιέων Θήρας (κ. Κυριάκος Πρέκας), με τους οποίους συζήτησαν θέματα τουρισμού, προβλήματα, καθώς και τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, ο κ. Βρούτσης θα μεταβεί στην Ανάφη, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. Θήρας Ματθαίο Δαρζέντα και το μέλος του Δ.Σ. της Τ.Ο. Ειρήνη Βαλσαμάκη, όπου θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο του νησιού, Ιάκωβο Ρούσσο και κατοίκους.  

Το απόγευμα της Δευτέρας, θα επισκεφθεί τη Θηρασιά και θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο Πέτρο Καραμολέγκο, αλλά και με κατοίκους.

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, ο κ. Βρούτσης θα παραχωρήσει συνέντευξη στον τοπικό  τηλεοπτικό σταθμό Volcano TV της Σαντορίνης.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 113


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.