Την παραίτηση του Β. Αδάμη ζητεί ο Δήμος Άνδρου - "Εκπροσωπεί τα συμφέροντα άλλου νησιού"

Δημοσίευση: 10.07.2021, 13:09
Τελευταία Ενημέρωση: 10.07.2021, 13:22

Έντονη δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει η στάση που τηρεί στο διοικητικό συμβούλιο του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου ο δημοτικός σύμβουλος Άνδρου, Β. Αδάμης. Σύμφωνα με το Δήμο Άνδρου, που επανειλημμένως -και προσφάτως- με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζητάει το διαχωρισμό του Λιμενικού Ταμείου, ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Λιμενικού Ταμείου Τήνου - Άνδρου συμμετείχε στη συνεδρίασή που έγινε στις 9 Ιουλίου, παραβαίνοντας ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην συμμετέχουν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Άνδρου στις συνεδριάσεις του Λιμενικου Ταμείου...
Ο φάρος Τουρλίτης μνημείο-σύμβολο στο λιμάνι της Άνδρου

Ο Δήμος Άνδρου σε ανακοίνωσή του για το θέμα, επισημαίνει:

"Κατά παράβαση της χθεσινής απόφασης (9/7) του Δημοτικού Συμβουλίου με την οποία αποφασίστηκε να μην συμμετέχουν οι Δημ Σύμβουλοι του Δήμου μας στις Συνεδριάσεις του Λιμενικου ταμείου, ο Β Αδάμης, λίγες μόνο ώρες μετά, συμμετείχε στην προκαθορισμένη συνεδρίαση. Σε μια συνεδρίαση στην οποία συζητήθηκαν και πάλι μόνο θέματα της Τήνου.

Παραβιάζει έτσι την απόφαση του ΔΣ. Κυρίως όμως παραβιάζει το κοινό μέτωπο υπέρ των συμφερόντων του νησιού, που απαιτεί η τοπική κοινωνία. Κάτι το οποίο αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση ενός δημοτικού συμβούλου, που εκπροσωπεί την Άνδρο. Ή, μήπως δεν την εκπροσωπεί;

Η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε και κάτι διαφορετικό από τον Β Αδάμη, που εκλέχτηκε στη Χώρα, την οποία τυπικά εκπροσωπεί, ασχολούμενος μόνο με το Γαύριο! Που εκλέχτηκε στην Άνδρο, την οποία τυπικά εκπροσωπεί, ασχολούμενος πλέον μόνο με τους επαγγελματίες της Τήνου! Ίσως και να βρίσκεται σε συγχυση τίνος Δήμου είναι δημοτικός σύμβουλος, όπως χθες ήταν σε πλήρη σύγχυση όταν ψήφιζε λευκό στο ΔΣ της Άνδρου νομίζοντας πως ψήφιζε κατά!

Μέσα στην τόση αβεβαιότητα και στην πλήρη σύγχυση του Β. Αδάμη ένα είναι βέβαιο: κάνει κακό στην Άνδρο και στις προσπάθειες να προστατευθούν τα συμφέροντα της στο Λιμενικό Ταμείο Τήνου – Άνδρου, που χτες επανεπιβεβαιώσαμε ομόφωνα την πρόταση για διαχωρισμό.

Ο μοναδικός αξιοπρεπής δρόμος, που απομένει στον Β. Αδάμη, είναι ο δρόμος της παραίτησης, αφού επιλέγει να εκπροσωπεί τα συμφέροντα ενός άλλου νησιού από το οποίο ποτέ δεν εκλέχτηκε. Με τη στάση του δεν εκπροσωπεί τους Ανδριώτες και την Άνδρο."

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 106


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.