Επίσκεψη του Φίλιππου Φόρτωμα στη Σέριφο

Δημοσίευση: 28.06.2021, 16:42
Τελευταία Ενημέρωση: 28.06.2021, 17:03

Στη Σέριφο βρέθηκε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τοπικούς φορείς του νησιού. Αρχικά, επισκέφθηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σερίφου, όπου συναντήθηκε με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο συνεχάρη για τη συνεισφορά και το έργο του, ιδιαίτερα στην περίοδο της πανδημίας, καθώς και για την άριστη εικόνα που παρουσιάζει το Περιφερειακό Ιατρείο...

Ο κ. Φόρτωμας, συναντήθηκε με το Δήμαρχο της Σερίφου, Κωνσταντίνο Ρεβίνθη, καθώς και με άλλους αυτοδιοικητικούς και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν το νησί, καθώς και για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο κ. Φόρτωμας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σερίφου, Τάσο Χαλιδά, καθώς και να συνομιλήσει με πολλούς κατοίκους και επιχειρηματίες της Σερίφου.

Στο τέλος του ταξιδιού του, ο βουλευτής Κυκλάδων, δήλωσε: «Βρέθηκα σήμερα στη Σέριφο και είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τις τοπικές αρχές, αλλά και να συνομιλήσω με κατοίκους και επιχειρηματίες του νησιού, να μου εκθέσουν τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους. Η επαφή με τον κόσμο μου δίνει δύναμη και με γεμίζει με αισιοδοξία. Η Σέριφος, θωρακισμένη από τους εμβολιασμούς, έχει ανοίξει τις πόρτες της και υποδέχεται ήδη τους τουρίστες. Οι τοπικές αρχές, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου, αλλά και όλοι οι Σερίφιοι, δίνουν έναν καθημερινό αγώνα, για να γίνει το νησί τους ένας ασφαλής προορισμός για όλους».

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 79


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.