Η έκδοση Δελτίου Ταυτότητας στην Αμοργό βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των κατοίκων!

Δημοσίευση: 11.06.2021, 10:05
Τελευταία Ενημέρωση: 11.06.2021, 10:14

Στην Αμοργό θα μπορούν πια να εκδίδουν Δελτίο Ταυτότητας οι πολίτες του νησιού μετά τη σημαντική απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η οποία βάζει τέλος στην ταλαιπωρία των Αμοργιανών που έπρεπε να ταξιδέψουν στη Νάξο για να βγάλουν αστυνομική ταυτότητα. Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος, στις συναντήσεις του με την ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας είχε θέσει την αναγκαιότητα επίλυσης του θέματος καθώς και την ανάγκη ενίσχυσης του αστυνομικού σταθμού της Χώρας με έμψυχο δυναμικό, τουλάχιστον στην τουριστική περίοδο. Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ικανοποίησε και αυτό το αίτημα γεγονός που ενισχύει το αίσθημα ασφαλείας των κατοίκων και των επισκεπτών...

Από εδώ και στο έξης, τουλάχιστον μία φορά το μήνα, θα βρίσκεται στην Αμοργό, αρμόδιο στέλεχος του Α.Τ. Νάξου ώστε να πραγματοποιούνται όλες οι διαδικασίες και οι πιστοποιήσεις εγγράφων για την έκδοση δελτίου ταυτότητας.

Ο Δήμαρχος Αμοργού Λευτέρης Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά: «Πρόκειται για μια θετική και ουσιαστική εξέλιξη που βάζει τέλος στην πολύχρονη ταλαιπωρία των Αμοργιανών. Η έκδοση ταυτοτήτων στο νησί  αποτελούσε πάγια διεκδίκησή μας και για αυτό αισθάνομαι δικαιωμένος που το καταφέραμε.  Ευχαριστώ πολύ τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου, τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Μιχάλη Καραμαλάκηκαι τον  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Νοτίου Αιγαίου Υποστράτηγο Μανώλη Δουρβετάκη που ανταποκρίθηκαν στο δίκαιο αίτημα μας. Ο αγώνας μας για της αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες συνεχίζεται.»

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 68


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.