Επίσκεψη του CNN.gr στη Νάξο με στόχο την εκτεταμένη προβολή του προορισμού

Δημοσίευση: 03.06.2021, 14:35
Τελευταία Ενημέρωση: 03.06.2021, 19:13

Με πρωτοβουλία του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων διοργανώθηκε στοχευμένη επίσκεψη δημοσιογράφων του ειδησεογραφικού ιστοτόπου CNN.gr στη Νάξο την περίοδο 28 Μαΐου - 1 Ιουνίου. Το CNN.gr συγκεντρώνει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων επισκεπτών με ποιοτικά ενδιαφέροντα και διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο Youtube channel με πάνω από 70.000 εγγεγραμμένους χρήστες. Για το σκοπό του ταξιδιού οργανώθηκαν εκτενή tours και επαφές με ειδικούς στο νησί, με επίκεντρο διαφορετικές διαστάσεις του τουριστικού «προϊόντος» της Νάξου όπως δραστηριότητες, γαστρονομία, φυσικό κάλλος και παραλίες. Με στόχο την ανάδειξη των νησιών μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συνεχίσουμε συστηματικά με επιπλέον δράσεις στο επόμενο διάστημα, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κατσαράς...
Ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κατσαράς (Φωτογραφία: Cyclades Voice)

Η δημοσιογραφική αποστολή είχε τη δυνατότητα επαφών με εκπροσώπους του Δήμου και επαγγελματίες ώστε να αποτυπώσει παράλληλα τον βαθμό ετοιμότητας του προορισμού, δεδομένων των ειδικών συνθηκών. 

Στο επόμενο διάστημα αναμένεται σημαντική  προβολή της Νάξου στο επιλεγμένο ταξιδιωτικό κοινό του CNN.gr, μέσα από ταξιδιωτικά άρθρα και βίντεο.

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά τη Blue Star Ferries, την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου,  το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, τον Σύλλογο Ενοικιαστών Οχημάτων Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, καθώς και όλους τους επαγγελματίες που εθελοντικά συνέβαλλαν τα μέγιστα για την επιτυχημένη υλοποίηση της ενέργειας.

«Η προγραμματισμένη επίσκεψη του CNN.gr στη Νάξο εντάσσεται στο πολύπλευρο πρόγραμμα προβολής  που υλοποιούν ο Δήμος και η Επιτροπή Τουρισμού. Με στόχο την ανάδειξη των νησιών μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, θα συνεχίσουμε συστηματικά με επιπλέον δράσεις στο επόμενο διάστημα», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Βαγγέλης Κατσαράς.

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 81


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.