Προβληματική παραμένει η λήψη τηλεοπτικού σήματος στην Άνδρο!

Δημοσίευση: 25.05.2021, 14:06

Ύστερα από συνεχείς επιστολές του Δήμου Άνδρου προς την Digea για επίμονη και προβληματική λήψη τηλεοπτικού σήματος στο νησί, γεγονός που παρουσιάστηκε τον τελευταίο καιρό και δεν υφίστατο στο παρελθόν, τεχνικό κλιμάκιο της Digea αφίχθη στην Άνδρο την Τετάρτη, 19 Μαΐου και έκανε μετρήσεις σε κεντρικά σημεία εκπομπής σήματος. Όμως τα προβλήματα, σύμφωνα με το Δήμο Άνδρου, παραμένουν!...
Τέτοιες εικόνες βλέπουν οι τηλεθεατές στην Άνδρο!

Κατά τη διάρκεια της αυτοψίας, ο Δήμος δια του αντιδημάρχου Άνδρου, Δ. Γιαννίση, ζήτησε από τους τεχνικούς να επισκεφθούν σημεία στην παλιά Πόλη της Χώρας, καθώς είναι μια μεταξύ πολλών περιοχών στο νησί, η οποία απέκτησε προβλήματα στη λήψη σήματος.

Ταυτόχρονα, το κλιμάκιο άκουσε δια ζώσης από κατοίκους το ζήτημα, για το οποίο έχουν επανειλημμένα προηγηθεί έγγραφες ενημερώσεις του Δήμου προς τα κεντρικά της εταιρείας. 

Μετά την επιστροφή του Κλιμακίου, ο Δήμος Άνδρου ζήτησε εγγράφως (Παρασκευή, 21 Μαΐου) από την Digea αφενός τα αποτελέσματα των μετρήσεων, αφετέρου την επίλυση του προβλήματος, δεδομένου ότι η εταιρεία είναι αποκλειστικώς αρμόδια για το θέμα.  

Επειδή παραμένει προβληματική η λήψη τηλεοπτικού σήματος παρακαλούνται  οι δημότες, κάτοικοι και επισκέπτες της Άνδρου ν’ απευθύνονται αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση τους στην Digea μέσω τηλεφώνου (2177770100, Δε-Πα: 10πμ-8μμ και Σάββατο: 10πμ- 8μμ, αστική χρέωση) ή μέσω έτοιμης, διαδικτυακής φόρμας στο https://www.digea.gr/contact/el ή μέσω mail στο info@digea.gr ή μέσω Fb. Περισσότερες πληροφορίες για τρόπους επικοινωνίας θα βρείτε στο site www.digea.gr.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 85


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.