Η Κατερίνα Μονογυιού για την κτιριακή επέκταση του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου

Δημοσίευση: 24.05.2021, 17:14
Τελευταία Ενημέρωση: 24.05.2021, 17:17

Το αίτημα της κτιριακής επέκτασης του Προπαρασκευαστικού και Επαγγελματικού Σχολείου Καλών Τεχνών Πανόρμου Τήνου προχωράει και αναμένεται ο Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για το έργο καθώς έχει ζητηθεί να καλυφθεί το κόστος σύνταξης του τεύχους από κονδύλια του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Στο πλαίσιο αυτό, η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, που είχε προωθήσει το θέμα, δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που προχωράει το αίτημα καθώς συμβάλλει καθοριστικά στην ποιότητα εκπαίδευσης των κατοίκων της Τήνου.»...

Η βουλευτής κ. Μονογυιού, ήδη από την 29η Απριλίου του 2020 είχε προβεί σε Αναφορά του συγκεκριμένου θέματος στο Προεδρείο της Βουλής προς την αρμόδια υπουργό κ. Λίνα Μενδώνη.

Η υπουργός απάντησε την 26η Ιουνίου 2020 με το με Α.Π ΥΠΠΟΑ/ΑΤΝΕΚΕ/214480/787 έγγραφό της, επισημαίνοντας ότι το Υπουργείο προτίθεται να συνεργαστεί με το Δήμο Τήνου για την ολοκλήρωση του προγράμματος.

Στη συνέχεια, η κ. Μονογυιού σε συνεννόηση με τον κ. Χαλεπά, πραγματοποίησε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Μπακογιάννη, όπου προσκαλέστηκε και ο Δήμος Τήνου, παρουσία του Υφυπουργού αρμόδιου για θέματα Νεότερου Πολιτισμού κ. Γιατρομανωλάκη.

 Εκεί αποφασίστηκε η συνεργασία του Υπουργείου Πολιτισμού για την κτιριακή αναβάθμιση του Σχολείου, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε προ της προκύρηξης Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού.

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, δήλωσε: «Θα ήθελα ιδιαίτερα να τονίσω την προθυμία του κ. Γιατρομανωλάκη για την υποστήριξη στο σχολείο αυτό, το οποίο συντηρεί την πολύ αξιόλογη πολιτιστική κληρονομιά των νησιών μας και ιδιαίτερα της Τήνου. Είμαι σίγουρη ότι οι υπηρεσίες του ΥΠΠΟΑ θα στηρίξουν την νεότερη πολιτιστική μας παράδοση όπως της αρμόζει.»

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΠαρακαλώ γράψτε το νούμερο που βλέπετε παρακάτω στο πεδίο 133


Το μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.