Μπάσκετ: Ο Πανναξιακός ξεκαθαρίζει

Δημοσίευση: 13.09.2017, 10:44
Τελευταία Ενημέρωση: 13.09.2017, 11:18

Ανακοίνωση συνυπογράφουν ο Πανναξιακός ΑΟΝ και ο Τάσος Βάβουλας, προπονητής του τμήματος μπάσκετ, σχετικά με τη "λύση συνεργασίας" των δύο πλευρών και τη φημολογία περί επιστροφής του...
Bookmark and Share

" Ο Πανναξιακός ΑΟΝ συνεχίζει την πάγια τακτική του συλλόγου να μην απαντά σε δημοσιεύματα που αφορούν είτε μεταγραφολογία είτε παρασκηνιακά και «αποκλειστικά» ρεπορτάζ που αφορούν τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους της ομάδας μας ότι το μοναδικό μέσω επικοινωνίας του συλλόγου είναι η ιστοσελίδα του www.paon.gr και ποτέ δεν θα υιοθετήσουμε τακτικές με  υποτιθέμενα αποκλειστικά ρεπορτάζ δίνοντας «διαρροές» σε φιλικά προσκείμενες ιστοσελίδες ή εφημερίδες.

Αναφορικά με την «αποχώρηση» του Τάσου Βάβουλα από τον Πανναξιακό, ενημερώνουμε τους φίλους του Ναξιακού μπάσκετ και ειδικότερα του Πανναξιακού μας, ότι έπειτα από συναντήσεις του διοικητικού συμβουλίου του σωματείου με τον επί σειρά ετών προπονητή των ακαδημιών μας και περσινό προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ στην Γ’ εθνική κατηγορία, οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι:

Μετά την ομολογουμένως κουραστική περσινή σεζόν ο προπονητής ζήτησε να απέχει για ένα χρονικό διάστημα από τα προπονητικά του καθήκοντα στην ανδρική ομάδα και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένεια του και στην επιχείρηση που διατηρεί.

Επίσης οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να αφιερώσει τον χρόνο που θα ήθελε ο ίδιος στα τμήματα υποδομών, παρ όλα αυτά διαβεβαίωσε το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ ότι θα είναι κοντά στον σύλλογο όποτε του ζητηθεί.

Δήλωσε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει με κάθε τρόπο τον σύλλογο του Πανναξιακού προσφέροντας την πολύτιμη βοήθεια του αλλά και το γυμναστήριο του στα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου.

Μετά από όλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι όχι μόνο δεν βγήκε «διαζύγιο» του Πανναξιακού με τον Τάσο Βάβουλα, αλλά οι δύο πλευρές συνεργάζονται σε άριστο κλίμα.

Ευχαριστούμε τον προπονητή Τάσο Βάβουλα για την προσφορά του όλα τα χρόνια στα τμήματα μπάσκετ (ανδρών και υποδομών) και ευχόμαστε σύντομα να ξαναβρεθεί στο τιμόνι του τμήματος, μία θέση που θα είναι πάντα ανοιχτή για εκείνον.

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν:

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ, Τάσος Βάβουλας "

Newsroom Cyclades Voice
 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.