Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής δήμου Πάρου

Δημοσίευση: 19.05.2017, 21:29
Τελευταία Ενημέρωση: 19.05.2017, 21:30

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Πάρου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 12:00 στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία για συζήτηση και λήψη απόφασης σε οκτώ θέματα ημερήσιας διάταξης...
Ο δήμαρχος Πάρου και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, Μάρκος Κωβαίος
Bookmark and Share

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση  πραγματοποίησης  δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017.

Θέμα 2ο Καθορισμός όρων της δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου  ως χώρου  στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας στην περιοχή του Λογαρά, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο     Έγκριση πρακτικού δημόσιας πλειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση κενωθέντος περιπτέρου  που βρίσκεται στην Πλατεία «Μαντώ Μαυρογένους» της Δημοτικής Κοινότητας Πάρου.

Θέμα 4ο Έγκριση μελέτης – προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού – Καθορισμός όρων διαγωνισμού για την «Παροχή υπηρεσιών για τη φόρτωση και μεταφορά μπαζών – φυτικών υπολειμμάτων και ογκωδών  αντικειμένων».

Θέμα 5ο Καθορισμός όρων δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας  για τη μίσθωση ακινήτου  στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του 2ου Δημοτικού Νηπιαγωγείου  του Δήμου Πάρου.

Θέμα 6ο Καθορισμός όρων δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας  για εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου για χώρο στάθμευσης στην Τοπική Κοινότητα Κώστου του Δήμου Πάρου.

Θέμα 7ο Καθορισμός όρων δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας  για εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου για χώρο στάθμευσης στην Δημοτική Κοινότητα Πάρου του Δήμου Πάρου.

Θέμα 8ο Kαθορισμός όρων δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας  για εξεύρεση και μίσθωση ακινήτου για την εγκατάσταση τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού ασύρματης ζεύξης για την κάλυψη των αναγκών του Δήμου Πάρου.

Newsroom Cyclades Voice

 


Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.