Για την ενεργειακή επάρκεια του ΑΣΠ Πάρου ρωτά τη ΔΕΗ ο Κ. Μπιζάς

Δημοσίευση: 18.05.2017, 10:32
Τελευταία Ενημέρωση: 18.05.2017, 10:46

Ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και έπαρχος Πάρου, Κωνσταντίνος Μπιζάς, με αφορμή το συμβάν της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2017 στον ΑΣΠ Πάρου, που καλύπτει 9 νησιά, και σε συνδυασμό με την αύξηση της παραγωγής ενέργειας που θα απαιτηθεί το φετινό καλοκαίρι, ζητεί να πληροφορηθεί από τη ΔΕΗ...
Bookmark and Share

... για την κατάσταση ετοιμότητας του εργοστασίου, καθώς και για την τήρηση των όρων υγιεινής και ασφάλειας για τους 40 εργαζομένους.

Πιο αναλυτικά, ο κ. Κ. Μπιζάς, στην επιστολή που απέστειλε προς τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο ΔΕΗ κ. Εμμανουήλ Παναγιωτάκη, το Γενικό Δ/ντή Γενικής Δ/νσης Παραγωγής (ΓΔ/Π) κ. Δημήτριο Μετικάνη, το Διευθυντή Παραγωγής Νήσων κ. Δημήτριο Αναγνώστου και το Διευθυντή ΑΣΠ Πάρου κ. Χρήστο Ταμπουρά, αναφέρει:

"Το εργοστάσιο του ΑΣΠ Πάρου καλύπτει 9 νησιά ( Πάρο, Νάξο, Αντίπαρο, Ίο , Σίκινο, Φολέγανδρο, Ηρακλειά, Σχοινούσα, Κουφονήσι ).

 Με αφορμή το συμβάν της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 18 Ιανουαρίου 2017 στον ΑΣΠ Πάρου και σε συνδυασμό με την αύξηση της παραγωγής ενέργειας που θα απαιτηθεί το φετινό καλοκαίρι εφόσον επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις μας για την αύξηση του τουριστικού ρεύματος προς την χώρα μας, σας παρακαλώ να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω :

1ον ) Σε τι κατάσταση ενεργειακής επάρκειας βρίσκεται το εργοστάσιο ώστε να μπορέσει ν’ ανταποκριθεί αξιόπιστα την θερινή περίοδο στην αυξημένη τουριστική κίνηση ;

2ον ) Έχουν υπάρξει οι αναγκαίες συντηρήσεις για την αποφυγή αντίστοιχων γεγονότων όπως αυτό της 18ης Ιανουαρίου 2017 στο ΑΣΠ Πάρου ή ακόμη χειρότερα για την αποφυγή ενός γενικευμένου πολυήμερου μπλακ - άουτ όπως αυτό που συνέβη στο νησί της Σαντορίνης στις 13 Αυγούστου 2013 ;

3ον ) Το εργοστάσιο του ΑΣΠ Πάρου που απασχολεί περίπου σαράντα εργαζομένους τηρεί τους όρους υγιεινής και ασφάλειας τους;"

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.