Σύρος: Συνεργασία Δήμου - επαγγελματιών για άριστη φιλοξενία των επισκεπτών

Δημοσίευση: 21.03.2017, 00:36
Τελευταία Ενημέρωση: 21.03.2017, 00:43

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης, το Επιμελητήριο Κυκλάδων και οι επαγγελματικοί σύλλογοι σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, συμφωνήθηκε να είναι σε στενή συνεργασία και συντονισμό για την έγκαιρη ενημέρωση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, ώστε και αυτή από την πλευρά της, είτε συλλογικά είτε ως μεμονωμένοι επιχειρηματίες, να συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή εικόνα του νησιού κατά την περίοδο του Πάσχα, κατά την οποία αναμένεται μεγάλος αριθμός επισκεπτών στο νησί...
Δήμος και επαγγελματίες της Σύρου σε διαρκή επαγρύπνηση και συνεργασία για τη διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τους επισκέπτες του νησιού (πηγή φωτ. kathimerini.gr) (Φωτογραφία: ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΡΙΟΣ)
Bookmark and Share

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρονται αναλυτικά, τα εξής:

"Την επικείμενη περίοδο του Πάσχα, η Σύρος αναμένεται, με βάση τις εκτιμήσεις, να φιλοξενήσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών, οι οποίοι έχουν ήδη επιλέξει ή πρόκειται να επιλέξουν το νησί μας ως προορισμό των πασχαλινών τους διακοπών.

Προκειμένου οι επισκέπτες μας να απολαύσουν το νησί μας, καθώς και τις ανάλογες παροχές, ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης προκάλεσε συνάντηση, την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με το Επιμελητήριο Κυκλάδων και τους επαγγελματικούς συλλόγους, όπου συμφώνησαν από κοινού να βρίσκονται σε στενή συνεργασία και συντονισμό για την έγκαιρη ενημέρωση της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, ώστε και αυτή από την πλευρά της, είτε συλλογικά είτε ως μεμονωμένοι επιχειρηματίες, να συμβάλουν στην καλύτερη δυνατή εικόνα του νησιού μας. Κάθε επισκέπτης, που τιμά το νησί μας με την επιλογή του, μπορεί και πρέπει να αποτελέσει ένα πρεσβευτή της Σύρου, διαφημίζοντας την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Είμαστε πεπεισμένοι, ότι στην συντριπτική πλειοψηφία, οι επαγγελματίες κάθε κλάδου του νησιού μας θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων με υψηλό επαγγελματισμό και επίπεδο παροχών και σίγουρα αντίστοιχο του κόστους αυτών, συναισθανόμενοι την ευθύνη και τον ρόλο που τους αναλογεί σε αυτή την προσπάθεια τουριστικής προώθησης και προβολής του νησιού μας.
Σε περίπτωση δε, που υπάρξουν μεμονωμένα περιστατικά αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, ικανά να δυσφημίσουν την εικόνα του νησιού μας, θα καταγραφούν και, τόσο ο Δήμος όσο και οι επαγγελματικοί φορείς και οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί, θα είμαστε αμείλικτοι, με στόχο τον περιορισμό ή ακόμα και την ολοκληρωτική εξάλειψη τους.

Ο Δήμος και το σύνολο των επαγγελματικών συλλόγων, μαζί με τα σώματα ασφαλείας (Αστυνομία , Λιμεναρχείο) θα εξακολουθήσουμε, κατά το επόμενο χρονικό διάστημα και μέχρι το Πάσχα, να βρισκόμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση, συνεννόηση και συνεργασία για τη διαμόρφωση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τους επισκέπτες του νησιού μας.
Σε αυτή την προσπάθεια μας, σας θέλουμε όλους μαζί.  

Δήμος Σύρου – Ερμούπολης

Επιμελητήριο Κυκλάδων

Σύλλογος Ναυτικών Πρακτόρων και
Συναφών Επαγγελμάτων Σύρου

Ένωση Ξενοδόχων Σύρου

Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Σύρου

Εμπορικός Σύλλογος Σύρου

Σύλλογος Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών
του Ιστορικού Κέντρου Ερμούπολης «ΕΡΜΗΣ»

Σύλλογος Επαγγελματιών Επισιτισμού Σύρου «ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ»

Σωματείο Ιδιοκτητών Αγοραίων Ταξί Σύρου
«Ο Άγιος Χριστόφορος»

ΚΤΕΛ Σύρου ΑΕ"

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.