Β. Βρούτσης: Η μήνυση του δημάρχου εις βάρος μου, ευκαιρία για διερεύνηση της νομιμότητας στη λειτουργία του δήμου

Δημοσίευση: 11.01.2017, 14:19

Τείνει ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων να διεκδικεί την ιδιότητα του φωτογράφου με τόσες φωτογραφικές διακηρύξεις που συντάσσει, σχολίασε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Πολίτες για τα Νησιά μας» Βασίλης Βρούτσης μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 “Η Φωνή του Αιγαίου» και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» της Δανάης Μαύρου, με αφορμή τόσο τη διακήρυξη για την ενοικίαση των δημοτικών σφαγείων Νάξου και Δρυμαλίας με την οποία αποκλείεται το δικαίωμα συμμετοχής της ΕΑΣ Νάξου στο διαγωνισμό, όσο και άλλες αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου που ακυρώθηκαν ως μη νόμιμες...
Ο επικεφαλής των Πολιτών για τα Νησιά μας, Βασίλης Βρούτσης, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου (Φωτογραφία: Cyclades Voice)
Bookmark and Share

... γιατί στις διακηρύξεις τους, μεταξύ άλλων, περιλάμβαναν "φωτογραφικούς" όρους (δείτε εδώ)

Αναφερθείς ο κ. Βρούτσης, στη μήνυση που έχει ασκήσει εναντίον του ο δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης για συκοφαντική δυσφήμιση, δήλωσε ότι έχει ήδη καταθέσει γραπτώς τις εξηγήσεις του.

Σημείωσε δε, ότι η μήνυση αυτή του δημάρχου αποτελεί προσπάθεια φίμωσης, όμως δίνει παράλληλα και μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεθούν ζητήματα που χρήζουν διερεύνησης ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, όσον αφορά τη νομιμότητα και διαφάνεια στη λειτουργία του δήμου.

Κληθείς να κάνει ένα σύντομο απολογιαμό της δημοτικής κίνησης, ο επικεφαλής των Πολιτών για τα Νησιά μας, είπε πως θεωρεί ότι έχουν κάνει πολλά, και μέσω προτάσεων, αλλά και καταγγελιών.

Δεν έχουμε όμως καταφέρει την ενεργοποίηση της κοινωνίας, που αποτελεί βασικό στόχο της δημοτικής κίνησης μας, υπογράμμισε ολοκληρώνοντας ο Βασίλης Βρούτσης, αναλαμβάνοντας παράλληλα την ευθύνη που του αναλογεί ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής για την ψήφιση κάποιων από τις ακυρωθείσεις αποφάσεις.

Δανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.