"Αερολογίες οι απαντήσεις που μας δίνουν για νέο λιμενικό έργο στον Απόλλωνα Νάξου"

Δημοσίευση: 10.01.2017, 15:42
Τελευταία Ενημέρωση: 10.01.2017, 16:17

Προσπάθεια κοροϊδίας του κόσμου του παραλιακού οικισμού Απόλλωνα εδώ και δυο χρόνια από τις πρώτες καταστροφές το 2015 μέχρι σήμερα, για το θέμα της αποκατάστασης των ζημιών, απέδωσε στο Δήμο και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορωνίδας, Δημήτρης Κορρές μιλώντας στον Aegean Voice 107.5 “Η Φωνή του Αιγαίου» και στην εκπομπή «Εκατέρωθεν» της Δανάης Μαύρου…
Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Κορωνίδας, Δημήτρης Κορρές, σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Φωτογραφία: Cyclades Voice)
Bookmark and Share

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου, Νίκου Σέργη στην ίδια εκπομπή, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει καθυστέρηση από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου για την έγκριση της διαδικασίας ανάθεσης της μελέτης, ο πρόεδρος της Κορωνίδας επανέλαβε ότι ο Δήμος και το ΔΛΤ Νάξου οφείλουν να κινηθούν δυναμικά ώστε να εξασφαλιστεί η σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και η προστασία των περιουσιών τους, προωθώντας παράλληλα μελέτη για ένα νέο λιμενικό έργο.

Ο κ. Δημήτρης Κορρές, χαρακτήρισε αερολογίες τις απαντήσεις που δίνονται από τους αρμόδιους στο αίτημα των κατοίκων για νέο λιμενικό έργο, ενώ χαρακτήρισε ως μόνιμη δικαιολογία την επίκληση των ενστάσεων.

Σημείωσε, ότι το θέμα πρέπει να φτάσει σε κυβερνητικό επίπεδο με δυναμική προώθησή του από το Δήμο και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου και καυτηρίασε τη στάση των τριών βουλευτών Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι ενώ έχουν ενημερωθεί δεν έχουν μεριμνήσει σχετικά.


Τέλος, θέλοντας να τονίσει για μια ακόμη φορά την επικινδυνότητα της κατάστασης, ο πρόεδρος της Κορωνίδας αναφέρθηκε στην κατάσταση που αντιμετώπισαν προ ημερών οι κάτοικοι του Απόλλωνα, όταν με κίνδυνο ανέσυραν βράχους από τη θάλασσα με ίδια μέσα.

Δανάη Μαύρου

Newsroom Cyclades Voice

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.