Άνδρος: Πλήθος κόσμου είπε το τελευταίο αντίο στο Νίκο Θεολόγου

Δημοσίευση: 03.01.2017, 16:00
Τελευταία Ενημέρωση: 03.01.2017, 16:01

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης και πένθους εκατοντάδες κάτοικοι της Άνδρου αποχαιρέτισαν τη Δευτέρα το γιατρό και επί χρόνια δημοτικό σύμβουλο, Νίκο Θεολόγου, που απεβίωσε μετά από μακρά ασθένεια σε ηλικία 63 ετών...
(πηγή φωτ. enandro.gr)
Bookmark and Share

Την εξόδιο ακολουθία τέλεσαν στην εκκλησία της Παναγίας στη Χώρα, η αδελφότητα της Μονής Παναχράντου και 7 ιερείς της Άνδρου. Στην τελετή χοροστάτησε ο ηγούμενος της Μονής γέροντας Ευδόκιμος.

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την εκκλησία και το προαύλιο. Παραβρέθηκαν όλοι οι εκπρόσωποι των πολιτικών αρχών και πολλών συλλόγων του νησιού. Ανάμεσα τους ο Έπαρχος Δ. Λοτσάρης, ο δήμαρχος Θ. Σουσούδης, ο πρώην δήμαρχος Γιάννης Γλυνός, ο πρώην Έπαρχος Γ. Μαλταμπές, ο νυν και ο πρώην Πρόεδροι του Δημοτικού Συμβουλίου Λ. Μπάλλας και Κ. Θωμάς, όλοι οι αντιδήμαρχοι και πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της σημερινής, αλλά και της προηγούμενης διοίκησης, τόσο της συμπολίτευσης όσο και της αντιπολίτευσης.


Ο Νίκος Θεολόγου σε παλαιότερο δημοτικό συμβούλιο (φωτ. Εν Άνδρω)

Με τη λήξη της τελετής εκφωνήθηκαν επικήδειοι και διαβάστηκαν ψηφίσματα. Ανάμεσα τους, ο επικήδειος του μητροπολίτη Άνδρου & Σύρου Δωρόθεου Β΄ που διαβάστηκε από τον Αρχιερατικό, τον εξομολογητικό λόγο προσωπικού φίλου των νεανικών χρόνων του εκλιπόντος, που ήρθε από την Λέσβο και μίλησε με βαθιά συγκίνηση και το ψήφισμα του Δήμου Άνδρου που διάβασε εκ μέρους του δημάρχου και του δημοτικού συμβουλίου ο πρόεδρός του Λ. Μπάλλας.

Συγκλονιστικός ο αποχαιρετισμός του Γιάννη Γλυνού που ήταν ένα εκ βαθέων προσωπικό αντίο στον στενό επί 40ετία φίλο του, αλλά και ένας λιτός και συγκινητικός απολογισμός του έργου του ως γιατρού και ως επιφανούς στελέχους της διοίκησης του.

πηγή: enandro.grΔείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.