Ημερίδα για την εφηβεία και την οικογένεια στην Κέα

Δημοσίευση: 12.09.2016, 12:39
Τελευταία Ενημέρωση: 12.09.2016, 12:40

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, ώρα 12.00 στο Πνευματικό Κέντρο Στυλιανός Ρέστης στην Κέα, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η ανυπακοή, η παραβατικότητα και οι διαφορές τους: στο παιδί, στον έφηβο, στον ενήλικα και την οικογένεια»...
Bookmark and Share

Στο πλαίσιο της Ημερίδας θα αναπτυχθούν θέματα που αφορούν την οικογένεια από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Κέας π. Ελευθέριο Δεμέναγα, καθώς και από τους ειδικούς ψυχικής υγείας του κλιμακίου Κέας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας ΕΠΑΨΥ.

Συγκεκριμένα, η παιδοψυχίατρος του κλιμακίου κ. Βάλια Αργυρίου θα μιλήσει για την εφηβεία και το «τι συμβαίνει στο παιδί μου;» ενώ η κλινική ψυχολόγος κ. Κατερίνα Θωμαΐδη, θα αναφερθεί στο ζήτημα της εφηβείας, από την ανυπακοή ως την παραβατικότητα. Εν συνεχεία, η κλινική ψυχολόγος κ. Ελίνα Καρδαρά θα μιλήσει για το θέμα «Γιατί το παιδί μου δε με ακούει;» και η ψυχίατρος του κλιμακίου κ. Παναγιώτα Πινιώτη θα αναπτύξει το ζήτημα των επιπτώσεων της ψυχικής ασθένειας στην οικογένεια. Το συντονισμό της ημερίδας θα έχει ο κ. Μιχάλης Λάβδας, ψυχολόγος, Συντονιστής της ΚΜΨΥ Δ Κυκλάδων και Γεν. Γραμμ. ΔΣ ΕΠΑΨΥ.

Η παρακολούθηση της ημερίδας είναι ανοιχτή για όποιον ενδιαφέρεται και οι ειδικοί θα απαντήσουν σε ανοιχτή συζήτηση ερωτήματα του κοινού.

Την ημερίδα συνδιοργανώνουν η ΕΠΑΨΥ, ο Δήμος Κέας και ο Σύλλογος γονέων Γυμνασίου τάξεων Λυκείου ενώ γίνεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Χορηγίες έχουν δοθεί από την Καρυστία Ν.Ε. και την GOUTOS Lines. 

Για περισσότερες πληροφορίες και για δωρεάν ραντεβού με κάποιον ειδικό ψυχικής υγείας του κλιμακίου, μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο της ΚΜΨΥ 22840 22011.

Newsroom Cyclades Voice

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.