Ο Γ. Λεονταρίτης στη Σέριφο: Αφήνουμε πίσω λάθη και παραλείψεις...

Δημοσίευση: 23.06.2016, 14:51
Τελευταία Ενημέρωση: 23.06.2016, 17:34

Επίσκεψη στη Σέριφο πραγματοποίησε την Τετάρτη ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, συνοδευόμενος από τον έπαρχο Μήλου – Σίφνου και Σερίφου, Νικόλαο Βενάκη....
Bookmark and Share

- Γ. Λεονταρίτης: “Αφήνουμε πίσω τα λάθη, τις παραλείψεις και την αδράνεια του παρελθόντος και προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, τα οποία σε αντίθεση με αυτούς που τα προσπέρασαν με ελαφρότητα, σπεύδουμε να αντιμετωπίσουμε”.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σέριφο, ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων είχε συνάντηση εργασίας με το δήμαρχο, Αντώνιο Αντωνάκη  και  δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας καθώς και με εκπροσώπους των τοπικών φορέων της Σερίφου με αντικείμενο τα  θέματα που απασχολούν το νησί.
 
Το θέμα που κυριάρχησε ήταν η πορεία της μελέτης για την οριοθέτηση του ρέματος στον Αυλόμωνα, την  οποία χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχοντας συνάψει σχετική προγραμματική σύμβαση με τον οικείο Δήμο ενώ  στην ατζέντα της συνάντησης συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα σοβαρά θέματα που απασχολούν το νησί, όπως αυτό  του οδικού δικτύου, των βιολογικών καθαρισμών, καθώς και η συντήρηση των σχολικών κτηρίων.
 
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συζήτησης  και  της ανταλλαγής απόψεων, ο αντιπεριφερειάρχης παρουσίασε τις προτάσεις της Περιφέρειας για την επίλυση του χρονίζοντος  προβλήματος της περιοχής του Αυλόμωνα επικοινωνώντας τόσο τις άμεσες παρεμβάσεις  που απαιτούνται να γίνουν όσο και αυτές που θα συμβάλλουν στην οριστική διευθέτηση του προβλήματος, προτάσεις που έτυχαν θερμής αποδοχής από το σύνολο των παρισταμένων.
 
Μετά το πέρας της σύσκεψης ο κ. Λεονταρίτης επισκέφθηκε το ολοκληρωμένο έργο της μαρίνας του νησιού, και προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
 
«Η Σέριφος  αν και είναι ένα νησί με τεράστια δυναμική, αποτυπώνει έκδηλα την εγκατάλειψη που υπέστη τα προηγούμενα χρόνια σε ό,τι αφορά στα έργα υποδομών.  Αναμφισβήτητα είναι ένα νησί που έχει αδικηθεί. Αφήνουμε πίσω τα λάθη, τις παραλείψεις και την αδράνεια του παρελθόντος και προσπαθούμε να δώσουμε λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα, τα οποία σε αντίθεση με αυτούς που τα προσπέρασαν με ελαφρότητα, σπεύδουμε να αντιμετωπίσουμε. Στόχος μας είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη των νησιών και είμαστε έτοιμοι να αντιπαρατεθούμε με όλους όσοι  τις επιβουλεύονται στο βωμό των συμφερόντων».  

Newsroom Cyclades Voice 

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.