Για τέταρτη χρονιά το "Serifos Sunset Race"

Δημοσίευση: 24.05.2016, 15:14
Τελευταία Ενημέρωση: 24.05.2016, 15:15

Το Σαββατοκύριακο 3/4 Σεπτεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στο νησί της Σερίφου το «Serifos Sunset Race» με αγώνες δρόμου 20, 10 και 5 χλμ, κολυμβητικούς αγώνες 1.000 και 3.000μ. αλλά και παιδικούς αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης.
Bookmark and Share

Οι δρομείς των 5 και 10 χλμ. με σημείο εκκίνησης τη Βαγιά, θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν παράλληλα με τη θάλασσα περιμετρικά του κόλπου του Κουταλά διασχίζοντας τις πανέμορφες παραλίες της Βαγιάς του Γανέματος και του Κουταλά απολαμβάνοντας συγχρόνως το μοναδικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής από την μία και την άγρια ομορφιά του Κυκλαδίτικου τοπίου από την άλλη. Από φέτος το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και διαδρομή 20 χλμ για τους πιο έμπειρους και απαιτητικούς δρομείς με κατεύθυνση και στον κόλπο Καλό Αμπέλι.

Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο τερματισμού στην παραλία της Βαγιάς όπου θα ακολουθήσουν οι απονομές και το πάρτι της διοργάνωσης.

Οι κολυμβητές των 1.000 και 3.000 μέτρων θα έχουν την ευκαιρία να κολυμπήσουν σε μία μοναδική διαδρομή στον μεγάλο κόλπο του λιμανιού της Σερίφου. Οι αγώνες δρόμου και κολύμβησης διεξάγονται διαφορετική ημέρα και δίνουν τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν και στα δύο αθλήματα.

Ο αγώνας στηρίζει τις προσπάθειες για την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, την υγεία και τον πολιτισμό για όλους τους κατοίκους της νησιωτικής Ελλάδος και ειδικά της αγονης γραμμής. Το οικονομικό πλεόνασμα από τον αγώνα θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση της προσπάθειας αυτής.

Για όλους τους συμμετέχοντες η διοργανώτρια αρχή έχει εξασφαλίσει πολύ σημαντικές εκπτώσεις για τη μεταφορά τους στο νησί, τη διαμονή τους, τη διατροφή τους και την ενοικίαση αυτοκινήτου.

Ο αγώνας Serifos Classic Sunset Race τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σερίφου και έχει την πλήρη υποστήριξη της Επιτροπής Τουρισμού Σερίφου, των τοπικών φορέων καθώς και πλήθους τοπικών χορηγών.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο www.serifosrace.com ή με mail στο serifosrace@gmail.com.

Δείτε επίσης

Κατηγορίες

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.