Ποιοι εκλέγονται στο δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Δημοσίευση: 09.11.2010, 09:06
Τελευταία Ενημέρωση: 10.05.2011, 18:14

Αν και ακόμα το τοπίο είναι θολό, αφού επίσημα και τελικά στοιχεία δεν έχουν δοθεί, τα επιτελεία των συνδυασμών και οι ίδιοι οι υποψήφιοι, καταβάλλοντας "αγώνα δρόμου" για τη συγκέντρωση των σταυρών που πήραν ανά εκλογικό τμήμα, λίγο ως πολύ ξέρουν ποιοι εκλέγονται. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός, ότι υποψήφιοι που έδωσαν την ψυχή τους για το συνδυασμό στον οποίο μετέχουν, όπως ο Γιάννης Δρυμαλίτης στο συνδυασμό του Μανώλη Μαργαρίτη, δεν εκλέγονται. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Δρυμαλίτης εξακολουθεί να έχει την ευθύνη της διοργάνωσης και μάλιστα με ενισχυμένες αρμοδιότητες. Από την άλλη ο αντιδήμαρχος Νάξου, Χαράλαμπος Τσαγκλής και ο πρόεδρος του ΔΑΚ, Αρτέμης Μαργαρίτης, φαίνεται ότι δεν θα καθίσουν στα δημοτικά έδρανα την επόμενη περίοδο. Αντίθετα, ο Μανώλης Πολυκρέτης, εκλέγεται και πάλι, αυτή τη φορά με το συνδυασμό του Μανόλη Μαργαρίτη. Η Naxos News, δημοσιεύει τα ονόματα των υποψηφίων των δυο συνδυασμών που φαίνεται να συγκεντρώνουν τις περισσότερες ψήφους και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μέλη του επόμενου δημοτικού συμβουλίου ή των τοπικών.
Bookmark and Share

Υπενθυμίζεται, ότι μετά το αποτέλεσμα του α΄ γύρου των δημοτικών εκλογών στο δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, από 6 έδρες λαμβάνουν οι συνδυασμοί, "Στροφή στο Μέλλον-Δημοτική δράση" και "Συμπαράταξη Νάξου και Μικρών Κυκλάδων", ενώ από μια λαμβάνουν οι συνδυασμοί, "Λαϊκή Συσπείρωση Νάξου και Μικρών Κυκλάδων" και "Πολίτες για τα νησιά μας".


 Από το συνδυασμό του Νίκου Μαράκη, πρωτιά με διαφορά, φαίνεται να έχει ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, που έλαβε περί τους 1.175 σταυρούς προτίμησης. Ακολουθούν, ο Στάθης Πιτταράς με 832, ο Γιώργος Καραμανής με 827, ο Στάθης Αγγελής με 770, ο Νίκος Βερνίκος με 737, ο Βαγγέλης Καραμανής με 695, ο Γιώργος Φωστιέρης με 630, ο Σωτήρης Μελισσουργός με 550, ο Βαγγέλης Κατσαράς με 450 και οι Αρτέμης Μαργαρίτης και Χαράλαμπος Τζαγκλής με 440.
Στο δημοτικό συμβούλιο από τη Δρυμαλία, φαίνεται να εκλέγονται, οι Γιώργος Σουλής, Νίκος Βλησίδης, Κατερίνα Ψαρρά, Στέφανος Μανιός, Νικηφόρος Χωριανόπουλος, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν ο Μανόλης Μανωλάς ή ο Ιάκωβος Γιακουμής, θα είναι μέλη του επόμενου δημοτικού συμβουλίου.
Στο Τοπικό της Χώρας, φαίνεται να εκλέγονται, οι, Νίκος Σέργης, Σταμάτης Καπίρης και Μανώλης Βιλαντώνης. Στο Τοπικό Φιλωτίου, ο Γιώργος Λεόντιος, ο Βρούτσης και ο Νίκος Μπαμπούνης.

Από το συνδυασμό του Μανώλη Μαργαρίτη, την πρωτιά φαίνεται ότι εξασφαλίζει ο Δημήτρης Λιανός. Προηγούνται, σύμφωνα με πληροφορίες - ανεξαρτήτως σειράς-  ο Φώτης Μαυρομμάτης, ο Μανώλης Πολυκρέτης, ο Τοτόμης Πρωτονοτάριος, ο Γιάννης Μαργαρίτης, ο Στέφανος Φρατζέσκος, ενώ  ο Αργύρης Ανεβλαβής και ο Νίκος Τολάκης, ακολουθούν.
Στο δημοτικό συμβούλιο από τη Δρυμαλία, φαίνεται ότι εκλέγονται, ο Αντώνης Μανιός, ο Δημήτρης Μανιός, ο Απόστολος Ψαρράς και ο Μανόλης Μπουγιούκας. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για τον Τζίμη Καραπάτη και την Κατερίνα Πρωτονοταρίου.
Στο Τοπικό της Χώρας, οι, Μάκης Συμεώνογλου, Σπύρος Παπαδόπουλος και Αδριανή Ξενάκη, φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει την εκλογή τους.
Στο Τοπικό του Φιλωτίου, ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης φαίνεται να είναι ο Βασίλης Μανιός.


 

Εισάγετε το σχόλιό σας

Όνοματεπώνυμο


E-mail:


Κείμενο
0 από 1500 χαρακτήρεςΤο μήνυμα σας ΔΕΝ θα δημοσιευτεί εάν:
  • Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, χυδαία,
    προσβλητικά ή ανάρμοστα με οποιοδήποτε άλλο τρόπο σχόλια.
  • Παραβιάζει το νόμο ή υποκινεί ανθρώπους να διαπράξουν κάποιο έγκλημα.
  • Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο.
  • Παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.
  • Περιέχει στοιχεία που μπορεί να επηρεάσουν δικαστικές διαδικασίες.
  • Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
  • Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).
  • Δεν είναι σχετικό με το συγκεκριμένο Debate.
Δεν δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish ή/και κεφαλαία.